iPad Hoesjes

Als je een luxe iPad hebt dan is dit natuurlijk geen goedkope gadget. Je wilt dus wel dat je iPad krasvrij en deukvrij blijft. Een goede bescherming voor je iPad is dan ook enorm belangrijk. Als je een iPad goed wilt beschermen dan kan je kiezen voor iPad hoesjes. Dit zijn handige hoesjes die er niet alleen fraai uitzien, maar ook nog eens een extra bescherming bieden om je iPad heen. Zo blijft je iPad in een perfecte staat zelfs als je hem al een paar jaar in je bezit hebt. Je kunt online kiezen uit een grote collectie met iPad hoesjes.

Misschien wel een van de bekendste iPad hoesjes is de smart cover. Apple heeft zelf de smart cover bedacht, maar er zijn ook een aantal andere merken met een smart cover voor de iPad. Dit hoesje beschermt eigenlijk alleen het Retina beeldscherm en niet de achterkant van de iPad. De smart cover heeft een magnetische verbinding met je iPad. Zo click je de cover erop zonder deze vast te maken. De magneetjes houden de cover op zijn plek. De cover is zo ontworpen dat je iPad verschillende standen aan kan nemen. Zo kan je hem opklappen tot een toetsenbordpositie. Je iPad blijft dan staan zodat je beter kan typen. Daarnaast zit er een filmstand waarbij je iPad perfect overeind kan staan. Als laatste toevoeging is er de energiebespaarder. Als je het iPad hoesje sluit dan gaat deze automatisch in slaapstand en als je deze weer opent gaat de iPad weer aan.

iPad hoesjes als de smart cover zijn natuurlijk handig, maar bieden geen bescherming aan de achterkant. Door te kiezen voor een smart cover heb je alle gebruiksgemakken plus de bescherming aan de achterkant. De smart cover van iPad is zelfs helemaal gemaakt van leer voor een extra luxe uitstraling.

iPad hoesjes kunnen nog een extra functie hebben naast een beschermende functie. Zo kan je een hoesje bestellen met een ingebouwd toetsenbord. In de klep zit een toetsenbord ingebouwd die naar buiten klapt zodra je het hoesje openmaakt. Het toetsenbord wordt verbonden met een bluetooth verbinding zodat je er overal gebruik van kan maken. Dit zijn pas iPad hoesjes met een handige functie als je onderweg wil werken op je iPad. Een echt toetsenbord werkt tenslotte altijd fijner dan een digitaal toetsenbord. Dit probleem wordt met speciale iPad hoesjes eenvoudig opgelost.

Naast de iPad hoesjes die gewoon bescherming bieden zijn er nog tassen. Dit lijken gewoon schoudertassen of moderne handtassen. Uiteraard is hierin ruimte genoeg voor al je spullen, maar naast je portemonnee is er een speciale ruimte voor je iPad. Het is dus eigenlijk een tas rond je iPad heen gebouwd. Vooral voor vrouwen is deze manier van een iPad vervoeren ideaal. Met deze luxe tas vaak gemaakt van leer kan je prima aankomen op je werk. Daarnaast blijft je iPad gewoon beschermt dankzij de speciale voering in de handtas. Het is een leuk mode item om voor jezelf te kopen als hoesje voor je iPad mini of iPad Air.